top of page
REMAX Customer+Agent-64.jpg

Vrei să vinzi sau să închiriezi o proprietate? Nu știi de unde să începi? Te ajutăm noi cu evaluarea gratuită a proprietății!

Proprietari

Servicii profesionale de marketing și promovare a proprietăților

RE/MAX Grow îți pune la dispoziție instrumente și medii de promovare de top a proprietăților tale.

IMG_9613.JPG
IMG_9647_edited.jpg

Avantajele colaborării cu un agent RE/MAX Grow

Evaluare și analiză

Analiza comparativă de piață este metoda de evaluare a prețului proprietății în care se compară proprietatea ta cu altele relativ similare, în piața dată.

Promovare eficientă

De la fotografii și video-uri profesionale de prezentare a proprietății, promovarea în rețeaua RE/MAX și platforme de anunțuri imobiliare din țară și până la evenimente de tip open-house și publicitate creativă, îți punem a dispoziție pachete de promovare inedite care să contribuie la succesul tranzacționării proprietății tale.

Reprezentarea intereselor tale

Îți vom reprezenta interesele astfel încât să obții cel mai bun preț de vânzare. Agenții RE/MAX Grow te vor asista și se vor implica 100% pentru a obține prețul maxim pentru proprietatea ta.

Rețeaua globală RE/MAX

Proprietatea ta va fi listată pe remax.ro si remax global, vizibil atât în întreaga țară, cât și în alte 110 țări din întreaga lume.

Suport administrativ

Pregătirea actelor necesare vânzării este extrem de importantă. Agenții RE/MAX Grow vă vor sprijini cu analiza actelor și vă pot ghida către partenerii noștri notari, de la cadastru și tot ce mai aveți nevoie pentru o tranzacție facilă.

Colaborare și comunicare

Relația de colaborare cu un agent RE/MAX Grow înseamnă deschidere, transparență și comunicare continuă pentru a te sprijini în tranzacționarea cu succes a proprietății tale.

Imobiliare in colaborare

Evenimentul este deschis tuturor agenților imobiliari ce pun preț pe colaborare în imobiliare.

Se știe ca secretul unei tranzacții rapide și în cele mai bune condiții îl reprezinta expunerea proprietăților către întreaga piata imobiliară, reușind astfel sa atragem mai mulți potențiali cumpărători.

Scopul acestui eveniment este sa reușim închiderea tranzacțiilor mai rapid, în condiții financiare mai bune, pentru o satisfacție mare a clienților și o piață imobiliara dinamica, câștigând astfel o cota de piață mai mare.

Dacă ai în portofoliul agenției proprietăți luate în reprezentare exclusivă de care vrei sa audă cât mai mulți potențiali cumpărători, dacă te interesează sa cunoști mai bine piață imobiliara locală, facand astfel tranzacții mai multe, atunci acest eveniment este pentru tine.

Beneficii:
- clienții vor aprecia expunerea proprietăților și către alte agenții imobiliare, implicit mai mulți cumpărători;
- creșterea semnificativa a șanselor de tranzacționare;
- vei pleca acasă cu un portofoliu mare de proprietăți noi, pentru clienții tăi;
- vei cunoaște mai mulți agenți imobiliari sau îți vei relua colaborarea cu cei vechi;
- vei afla noutăți și previziuni pe anul 2023;
- vei petrece timp de calitate alături de oameni frumoși!

bottom of page