top of page

Ce nu-ti spun bancile... ITI SPUNEM NOI!

🔍 Ce vei învăța:

Mituri și Realități Bancare: Află adevărul din spatele serviciilor bancare. Vom dezvălui secretele pe care băncile nu vor să le știi, astfel încât să poți lua decizii financiare înțelepte.

Piața Imobiliară vs. Creditare: Cum se corelează piața imobiliară cu cea a creditelor? Cumpăr acum sau mai aștept? Vom analiza factorii care influențează prețurile și cum să validezi informațiile din spațiul public.

Înțelegerea Creditului: Obține răspunsuri clare la întrebările tale actuale. Ai rata cea mai mică? Dobândă fixă sau variabilă? Cum să-ți micșorezi ratele curente?

Sesiune de Întrebări și Răspunsuri: Profită de ocazia unică de a clarifica nelămuririle direct cu experții din domeniu.


📅 Data și Ora: 18.07.2024 - 16:00

📍 Locație: Hotel Fiald&Spa
🆓 Participarea este GRATUITĂ! Evenimentul este deschis tuturor celor interesați să-și îmbunătățească cunoștințele financiare. Indiferent dacă ai deja credite sau doar te gândești să accesezi unul în viitor, vei găsi informații valoroase și utile.


Invitat Special: Anca Bidian, CEO Kiwi Finance! Nu rata ocazia de a învăța de la unul dintre cei mai respectați experți în domeniul financiar din România!

Asigură-ți locul acum și construiește un viitor financiar stabil! 💪Fara taxe de intrare/participare


Nu este necesară nicio taxă de participare - evenimentul este complet gratuit și deschis tuturor celor interesați să-și dezvolte cunoștințele financiare. Fie că  ai deja credite sau doar te gandesti ca vei avea in viitor, vei găsi cu siguranță informații valoroase și utile.

Asigură-ți locul acum pentru a învăța cum să iei decizii financiare înțelepte și să construiești un viitor financiar stabil..


 📝 Inscrie-te mai jos!

Comments


bottom of page