top of page

100% EXCLUSIV din 2023

Academia RE/MAX este un program educaţional complex, deschis pentru orice agent interesat de învăţarea şi dezvoltarea continuă pe plan profesional, indiferent dacă este sau nu parte a RE/MAX România.

Ştii că nici cei mai buni agenţi sau brokeri de azi nu au deţinut de la început toate abilităţile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschişi spre a învăţa.

Editia a 3-a din seria de evenimente "Imobiliare in colaborare" il are ca invitat pe Iulian Berghian, C.E.O. - RE/MAX Romania si fondator al Academiei RE/MAX.


Despre trainer:

Iulian Berghian este un trainer, business coach și antreprenor cu o experiență în vânzări de peste 15 ani, din care 12 ani în funcții de conducere pentru diferite companii din Cluj-Napoca. Încă din anul 2008 a început să construiască și să livreze cursuri special dedicate agenților imobiliari.

Din 2014 a creat și dezvoltat Academia RE/MAX, cel mai complet și complex program educațional de training în imobiliare din România, în cadrul căruia a pregătit sute de agenți imobiliari din România și a livrat mii de ore de training.

Începând cu 2017 deschide aceste programe de training, dezvoltate în urma schimbului de experiență cu traineri renumiți din țări precum: Israel, Malta, Turcia, Italia, Cehia, Austria și SUA către toți cei care activează în imobiliare, cu scopul de a reuși să îmbunătățească imaginea agentului imobiliar din România.



bottom of page